Last Minute boot te huur Yachtcharter Leeuwarden Friesland

Hier vindt u onze last-minute aanbiedingen, soms ook bijzondere acties of "restdagen" midden in de week die we met een speciale prijs kunnen aanbieden.

* Let op: 10% extra korting op de vermelde last minute prijzen voor gasten, die in het lopende seizoen al een boot van minimal 1 week bij ons hebben gehuurd.

Afwijkende huurperiodes, bijzondere aanbiedingen:

Graag bellen en boeken: +31-58-3010506In het online bezettingsoverzicht kunt u direct bekijken welke periodes en boten nog in een bepaalde maand beschikbaar zijn. Met verschillende zoekfuncties vindt u gemakkelijk de beschikbare boten.

Bezettingsoverzicht

Last Minute aanbiedingen Friesland:

U wilt een andere periode of een ander schip? Of voor een weekend of voor een midweek een boot huren? Misschien zijn er ook nog andere, hier niet genoemde periodes en/of schepen vrij, bel voor de mogelijkheden:


Hoewel we deze last-minute bootverhuur site regelmatig actualiseren komt het wel eens voor dat schepen op het laatste moment vrij komen door een annulering. Wanneer U in een bepaalde termijn een boot wilt huren,die niet vermeld wordt op deze site, neem dan graag even contact met ons op via telefoon of mail en vraag of er nog mogelijkheden zijn.


Last Minute Aanbiedingen Boot Verhuur Friesland Yachtcharter Leeuwarden Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER, in Sneek
Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Last minute boot huren last minute aanbiedingen van Sailcharter Friesland - Yacht Charter, bootcharter en botenverhuur in Leeuwarden, Friesland/Holland. Ruime keuze aan luxe stalen zeilyachten zonder vaarbewijs tevens traditionele zeilyachten liggend in havens aan het IJsselmeer en in Friesland. Vaarvakantie en zeilvakantie met de familie of vrienden huren tegen goedkope tarieven, zeilyachten tegen 55+ tarief, zeilyachten zoals Lemsteraken, Zeeschouw huren vanaf Leeuwarden, boot met elektromotor zeilinstruktie erbij boeken. Voor iederen het passende zeil schip te huur.

Yachtcharter Leeuwarden