Kortingen, acties, 55plus tarief :

Hier vindt u wisselnde acties, huren met bijzondere condities, details 55plus tarief, vroegboek korting

Speciale acties en aanbiedingen:

Boeking voor het volgend seizoen: 10% vroeg boek korting bij boeking en aanbetaling (50%) voor 31.10.
Boeking voor het volgend seizoen: 5% vroeg boek korting bij boeking en aanbetaling (50%) voor 13.12.
5% Vroeg boek korting
Geen actueele acties en aanbiedingen ? Neem tijdens het seizoen van April tot October een kijkje op onze last minute site en bespar tot 20% (lez voorwarden bij onze last minute aanbiedingen).

55plus tarief

De 55+ formule van Yachtcharter Leeuwarden. Voor 55plussers bieden wij in de genoemde periodes de schepen tegen bijzondere tarieven aan. U heb de keuze uit onze vloot en vaart een week met een boot voor 80% van de gewone weekprijs. ( In verband met de 55+ tarief kunt U alleen een hele week (of twee of drie weken) huren.

55+ Weken in 2024:

06.09. - 13.09.24 13.09. - 20.09.24 20.09. - 27.09.24
Wij vragen u om uw begrip dat wij bij het 55+ tarief geen verdere kortingen kunnen geven.

Vroeg boek korting


Wanneer u vroeg boekt kunt u van twee voordelen profiteren: niet alleen ontvangt u een “vroegboekingskorting” maar de kans dat het gewenste schip beschikbaar is is ook aanzienlijk groter.

In Cijfers:
Bij boeking en aanbetaling (50%) voor 1 November van het lopende jaar ontvangt u 10% korting. Bij boeking en aanbetaling (50%) voor 13 December van het lopende jaar ontvangt u 5% korting.

Kortingen Yachtcharter Leeuwarden besparen ...

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Kortingen en Aanbiedingen bootverhuur Friesland Leeuwarden, Grote Vloot Yachtcharter Leeuwarden, Motorjachten van Bootverhuur Yachtcharter Leeuwarden Friesland, bootcharter en boot huren en varen in Friesland in Leeuwarden, Friesland/Holland. Ruime keuze aan stalen motorjachten, tips voor boot varen. Kortingen en Aanbiedingen bootverhuur Friesland Leeuwarden, Grote Vloot van Bootverhuur Leeuwarden vaargebied Friesland verhuur motoryachten tegen 55+ tarief, Motorjacht of boot huren en reserveren in Friesland, Yachtcharter Leeuwarden Bootverhuur Friesland. Boek goedkope bootcharter voor vakantie in Nederland. Kortingen en Aanbiedingen bootverhuur Friesland Leeuwarden.

Yachtcharter Leeuwarden