Zoutkamp

  • Back


Via het Reitdiep vaar je door een van de mooiste rivierdallandschappen van Nederland. Je passeert Zoutkamp, een pittoresk vissersdorpje met een oude zeesluis, haven en visserijmuseum. Zoutkamp is de thuishaven van de traditionele zeilschepen van de Bruine Vloot en van de visserijvloot van de Rousant BV.

In de historische Rijksbetonningsloods is nu het Visserijmuseum ondergebracht, hier kunt u de geschiedenis en de ontwikkeling zien van de Zoutkamper visserij.

De gezellige binnen- en buitenhaven met zijn goede voorzieningen worden druk bezocht door de watersporters.

zoutkamp
Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Zoutkamp - Route Friesland Groningen Vaarvakantie Zoutkamp - Route Friesland Groningen: BOOT Routes in Friesland, Overijssel en Drenthe - Mooie routes voor vaarvakantie met huurboten in Friesland, Overijssel en Drenthe by YachtcharterLeeuwarden - Motorjacht - routes in Friesland,Overijssel en Drenthe YachtcharterLeeuwarden - Zoutkamp - Route Friesland Groningen Vaarvakantie Zoutkamp - Route Friesland Groningen - Varen in Friesland, Overijssel en Drenthe by YachtcharterLeeuwarden - Workum YCL - boot huren in Sneek naar Winsum varen, bootcharter en Zoutkamp - Route Friesland Groningen Vaarvakantie Zoutkamp - Route Friesland Groningen.

Yachtcharter Leeuwarden