Weekendje weg met de boot in Friesland (Zuidwest)

Sneek - Bolsward - Franeker - Leeuwarden

Doortvaarthoogte  2.40
Vrijdag 14.00 h tot Maandag 9.00 h, Vaartijd per dag: 4/6 uren, Lengte: ca. 90 km

Weekend ZuidWeekendje weg met de boot in Friesland

Overnachtings voorstellen:

1. Sneek

2. Bolsward
3. Yachtcharter L'warden
Na de instructie aan boord op vrijdagmiddag of maandagmiddag verlaat u onze haven aan "De Nauwe Greuns" in Leeuwarden en gaat u eerst een stuk het Van Harinxmakanaal op, hier kunt u eerst een beetje wennen aan het schip.

Simmerskip 1200 OK TRINA in Wommels Simmerskip 1200 OK TRINA in Wommels, bedankt voor de foto Friedhelm 👍

Bij kilometerraai 25 verlaat u het van Harinxmakanaal en gaat u via Swette, de Sneeker Trekvaart richting Sneek. Tips voor de eerste overnachtings plaats: vaar zo dicht mogelijk naar het centrum, hier zijn vele ligplaatsen.

Weekend Zuid Impressie - Op de Houkesloot bij Sneek


De volgende dag brengt u via IJlst, Heeg en het Heegermeer naar Bolsward. Ook hier kunt u met de boot centraal in het centrum van de stad liggen.

Op zondag vaart u in noordelijke richting over zeer smalle wateren richting Franeker. Volg de "Kleiroute" en s'avonds ligt u weer in onze haven.


Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Weekenendje weg met de boot in Friesland (Zuidwest) Fryslan Yachtcharter Leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en boot huren en varen in Friesland in Leeuwarden, Friesland/Holland. Hoe lager de boot - hoe groter het vaargebied.Toeristische tips voor boot varen in Friesland, Drenthe, Overijssel en Groningen, op het IJsselmeer en in Friesland. WWeekenendje weg met de boot in Friesland (Zuidwest) Fryslan, Boot varen in Friesland YachtcharterLeeuwarden, alles voor vaarvakantie in Friesland. Bootscharter voor u vakantie Weekenendje weg met de boot in Friesland (Zuidwest) Fryslan!

Yachtcharter Leeuwarden