Midweek Zuidwestfriesland met de boot

Vakantie met de boot, Sneek - Hindeloopen - Joure - Leeuwarden

Doortvaarthoogte  2.40
Maandag 14.00 h tot Vrijdag 9.00 h, Vaartijd per dag: 4/6 uren, Lengte: ca. 110 km

Midweek ZuidwestfrieslandMidweek Zuidwestfriesland

Overnachtings voorstellen:

1. Sneek

2. Hindeloopen
3. Joure

4. Yachtcharter L'warden
Na de instructie aan boord op vrijdagmiddag of maandagmiddag verlaat u onze haven aan "De Nauwe Greuns" in Leeuwarden en gaat u eerst een stuk het Van Harinxmakanaal op, hier kunt u eerst een beetje wennen aan het schip.
Bij kanaal kilometerraai 25 verlaat u het van Harinxmakanaal en gaat u de Swette, de Sneeker Trekvaart op richting Sneek.
Tips voor de eerste overnachtings plaats: vaar zo dicht mogelijk naar het centrum, hier zijn vele ligplaatsen.

De volgende dag vaart u via IJlst, Heeg en het Heegermeer naar Hindeloopen. Dit pittoreske havenstadje aan het IJsselmeer met zijn schattige kleine steegjes biedt zich aan als plaats voor de tweede nacht.

Midweek Zuidwest FrieslandSimmerskip 1200 AK PASSAAT bij Oostmahoorn aan het Lauwersmeer


De volgende dag vaart u langs Woudsend en Langweer midden door Friesland naar Joure. De nette jachthaven ligt dicht bij het centrum, met een mooie winkelstraat en diverse restaurants.
Over Akkrum, Grou en vervolgens de "Staande Mastroute" rond Wergea bereikt u in de avond weer onze haven.


Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Midweek Zuidwestfriesland met de boot varen YCL Leeuwarden, bootverhuur Friesland Bootverhuur Yachtcharter Leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en boot huren en varen in Friesland in Leeuwarden, Friesland/Holland. Hoe lager de boot - hoe groter het vaargebied.Toeristische tips voor boot varen in Friesland, Drenthe, Overijssel en Groningen, op het IJsselmeer en in Friesland. Midweek Zuidwestfriesland met de boot varen YCL Leeuwarden, Boot varen in Friesland YachtcharterLeeuwarden, alles voor vaarvakantie in Friesland. Bootscharter voor u vakantie Midweek Zuidwestfriesland met de boot varen YCL Leeuwarden!

Yachtcharter Leeuwarden