Bezettingsoverzicht - Vrije boten Friesland Charter in Leeuwarden :

In het bezettingsoverzicht hieronder kunt u zien welke schepen wanneer nog vrij zijn. Selecteer de periode (week, 2 weken, midweek, weekend of 12 dagen), geef het aantal personen aan en u vindt de beschikbare schepen. De selectiecriteria kunnen u helpen bij het vinden van het juiste model.
Afwijkende periodes (weekend XXL, 10 dagen, ...) graag per telefoon +31-58-3010506 of per mail aanvragen.

Overzicht geactualiseerd op:


Hoe werkt het ?

In de bezettingsoverzicht worden de startdagen van de huurperiodes weergegeven in een klein vakje, waarin ook de huurprijs staat. Is het vakje leeg onder de datum, dan is deze startdag niet meer beschikbaar.

Startdag huurperiode - Startdag
Startdag Last Minute - Startdag aanbieding
periode verhuurd - niet meer vrij
Selecteer de periode en de maand waarin u wilt varen, dan worden de beschikbare huurperiodes op onze schepen weergegeven met de huurprijs (startdagen zijn vrijdag en maandag, met afwijkende huurwensen neem dan contact met ons op). Heeft u de gewenste periode gevonden, click in het vakje om de boeking te starten.


Impressie onderweg

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Vrije boten Friesland Yachtcharter, online bezetting bekijken, Motorjachten van Bootverhuur Yachtcharter Leeuwarden Friesland, bootcharter en boot huren en varen in Friesland in Leeuwarden, Friesland/Holland. Ruime keuze aan stalen motorjachten, tips voor boot varen. Vrije boten Friesland Yachtcharter, online bezetting bekijken van Bootverhuur Leeuwarden vaargebied Friesland verhuur motoryachten tegen 55+ tarief, Motorjacht of boot huren en reserveren in Friesland, Yachtcharter Leeuwarden Bootverhuur Friesland. Boek goedkope Bootscharter voor vakantie in nederland.

Yachtcharter Leeuwarden